Expeditie Bright New Talent

Zit jij in groep 8? Op 3 oktober en 7 november waren de eerste expedities, je kunt je nog steeds inschrijven voor de derde expeditie op 12 december. Je bent van harte welkom om mee te doen met het gloednieuwe programma EXPEDITIE BRIGHT NEW TALENT.

Je krijgt dan een voorproefje van ons nieuwe onderwijsaanbod NEXUS en BRIGHT ACADEMY waarmee we dit schooljaar zijn gestart. Als je denkt dat je een havo/vwo- of een vwo-advies krijgt, dan is EXPEDITIE BRIGHT NEW TALENT echt iets voor jou. Natuurlijk ben jij met je ouders ook welkom op een van onze andere voorlichtingsactiviteiten.

Schrijf je hier in voor de Expeditie Bright New Talent

Programma 2018-2019

Expeditie 3 ‘Passie’ – 12 december, 13.45 – 16.00 uur
NEXUS De onzichtbare wereld zichtbaar (Biologie)
Lagerhuis debat (Nederlands/Debatteren)
Arriba Arriba (Spaans)
Elektroquiz (Science)
BRIGHT ACADEMY    Strike a Pose (Kunst)
Come Together (Muziek)

Kom ook experimenteren, ondekken, creatief bezig zijn en sporten.
Kortom alles wat een Expeditie spannend en leuk maakt!

Inschrijven Expeditie Bright New Talent

• Op dit e-mailadres ontvang je een bevestiging van je inschrijving. Als je geen e-mailadres hebt, kun je dit veld leeg laten.
  • Op dit e-mailadres ontvangen je ouder(s)/verzorger(s) de bevestiging van je inschrijving.
  • We gebruiken dit telefoonnummer alleen voor dringende zaken.
  • Je ontvangt per e-mail informatie over activiteiten voor basisschoolleerlingen.

Wil je meer informatie over het Willibrord Gymnasium? Kom dan ook naar onze voorlichtingsactiviteiten.