Expeditie Bright New Talent

Zit jij in groep 8?
Op woensdagmiddag 2 oktober is de eerste expeditie geweest. Op 6 november en 11 december zijn onze volgende expedities. Je bent van harte welkom om mee te doen met het gloednieuwe programma EXPEDITIE BRIGHT NEW TALENT. Het programma start om 13.45 uur en duurt tot 16.00 uur.

Je krijgt dan een voorproefje van ons nieuwe onderwijsaanbod NEXUS en BRIGHT ACADEMY waarmee we vorig schooljaar zijn gestart. Als je denkt dat je een havo/vwo- of een vwo-advies krijgt, dan is EXPEDITIE BRIGHT NEW TALENT echt iets voor jou. Natuurlijk ben jij met je ouders ook welkom op een van onze andere voorlichtingsactiviteiten.

Kom ook experimenteren, ontdekken, creatief bezig zijn en sporten.

Kortom alles wat een Expeditie spannend en leuk maakt!

Wil je meer informatie over het Willibrord Gymnasium? Kom dan ook naar onze voorlichtingsactiviteiten.

Inschrijven Expeditie Bright New Talent

• Op dit e-mailadres ontvang je een bevestiging van je inschrijving. Als je geen e-mailadres hebt, kun je dit veld leeg laten.
  • Op dit e-mailadres ontvangen je ouder(s)/verzorger(s) de bevestiging van je inschrijving.
  • We gebruiken dit telefoonnummer alleen voor dringende zaken.
  • Je ontvangt per e-mail informatie over activiteiten voor basisschoolleerlingen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.