Expert box

Bij Bright Focus Learning gaan experts hun passie met jou delen. Soms zijn dit vakdocenten, vaak ook ouders, studenten, oud-leerlingen en andere deskundigen. Je krijgt lezingen, workshops, masterclasses én je gaat op stap: naar bedrijven, de gemeente, de rechtbank, universiteiten, ziekenhuizen, museums, een muziekfestival…
Het Willibrord heeft een grote Expert Box met managers, artsen, juristen, psychologen, industrieel ontwerpers en kunstenaars die meedenken bij je project of onderzoek, je helpen via hun netwerk of bij wie jij in de keuken gaat kijken.

Jouw expertise inzetten voor anderen
Ook jij kunt een expert zijn. Weet je veel over programmeren, robotica, videoproductie, fotografie, Engels, politiek, Latijn… En wil jij je kennis delen?
Tijdens je zes jaren hier besteed je ook tijd aan je medemensen.
Je kunt de uren daarvoor inzetten buiten school: bijvoorbeeld op een basisschool, in een verzorgingshuis of jeugdcentrum.
Je kunt er ook voor kiezen om aan je medeleerlingen een cursus of workshop te geven. Of meehelpen bij de open dag, meedoen met de techniekploeg, leerlingenraad, kantinecommissie of de schooljournaalredactie.
Je activiteiten voor anderen zet je in je digitale Focus-map.