Jongen bezig met Scheikunde

BRIGHT NEW TALENT
Je bent nieuwsgierig en leergierig. Je wilt ontwikkelen op jouw manier. Ruimte krijgen voor talenten en ideeën. Uitgedaagd worden om te werken aan vaardigheden waar je een leven lang plezier van hebt.
Op het Willibrord Gymnasium krijg je Bright Focus Learning. Je gaat kiezen, plannen, onderzoeken, leren, ontdekken, ervaren en doen – binnen en buiten de school.
Zo leer je met kennis van verleden en heden creatief in te spelen op veranderingen. En word je een zelfbewuste bouwer van de toekomst.

sfeerbeeld groep 7 en 8

EXPEDITIE BRIGHT NEW TALENT
Woensdag 4 november, 2 december 2020 en 6 januari 2021,
steeds om 13.45 uur.

INSTUIFMIDDAG TOEKOMSTIGE BRUGKLASSERS
Woensdag 9 juni 2021 om 14.00 uur

OPEN AVOND (voor alle geïnteresseerden)
Vrijdag 29 januari 2021 van 18.00 tot 21.00 uur

INFORMATIEAVONDEN (voor ouders én leerlingen groep 7/8)
Donderdag 29 oktober 2020 van 19.30-20.30 uur (digitaal).
Donderdag 10 december 2020 van 18.30-19.30 uur of van 20.00-21.00 (alleen digitaal). Aanmelden hieronder is noodzakelijk.
Maandag 8 februari 2021 om 19.30 uur

INFORMATIEAVOND VOOR HOOGBEGAAFDE KINDEREN (ouders én leerlingen)
Woensdag 13 januari 2021 om 19.30 uur

Brochure >

Aanmelden school>

SCHOOLGIDS 2020-2021 >

Inschrijven Informatieavond groep 7/8

• Op dit e-mailadres ontvang de leerling een bevestiging van de inschrijving. Als de leerling geen e-mailadres hebt, kun je dit veld leeg laten.
  • Op dit e-mailadres ontvangen de ouder(s)/verzorger(s) de bevestiging van de inschrijving en bij digitale deelname het linkje om de avond bij te wonen. In verband met de registratie rondom mogelijk aanvullend onderzoek naar Covid-19 gebruiken wij ook dit e-mailadres..
  • We gebruiken dit telefoonnummer alleen voor dringende zaken.
  • We gebruiken uw adres om informatie op te sturen die we (ook) uitdelen op de informatieavond
  • Geef hieronder aan, dat u de informatieavond wil volgen. De informatieavond op 10 december is digitaal. Over de wijze waarop de infromatieavonden op 14 januari (Hoogbegaafde leerlingen) en 8 februari (algemene informatieavond) worden gehouden ontvangt u een paar dagen voor de avond informatie

Wij informeren u een paar dagen voor de informatieavond over de wijze waarop de avond gevolgd kan worden
  • Je ontvangt per e-mail informatie over activiteiten voor basisschoolleerlingen. LET OP: de bevestigingsmail kan in uw map 'ongewenste e-mail' of 'spam' zitten.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.