Logo Willibrord-Gymnasium

ExpertBox

Het Willibrord heeft een grote ExpertBox met managers, artsen, juristen, psychologen, industrieel ontwerpers, studenten, kunstenaars en anderen. Je kunt ze op allerlei manieren inschakelen bij je studie en je (school)carrière. Ze kunnen gastlessen en workshops geven, meedenken bij je project of onderzoek en je helpen aan een stageplek via hun netwerk…

Hieronder een paar voorbeelden van oud-leerlingen die zich in willen zetten om je te helpen:

Charlotte Duijf (1987) studeerde internationaal recht in Utrecht en internationale betrekkingen en geschiedenis in Londen. Zij werkt als juridisch adviseur/wetgevingsjurist bij het Ministerie van Waterstaat op hetgebied van Openbaar Vervoer en taxivervoer. Ze kent de weg in politiek Den Haag en bestuurlijk Nederland. Daarnaast heeft zij een aantal publicaties op haar naam staan over de relatie tussen Nederland en de Caribische ei landen van het Koninkrijk. Zij verzorgt graag gastcolleges over juridische onderwerpen en Nederlandse staatsinrichting.

Ludo Juurlink (1972) studeerde scheikunde en is nu als assistent-professor (wetenschapper, onderzoeker en docent) verbonden aan de scheikunde-faculteit van de Universiteit Leiden. Hij wil graag leerlingen ontvangen om te werken met nieuwe (voor school te kostbare) apparatuur in zijn scheikundige onderzoeksveld.

Harry Arts (1962) is oprichter van een dierenkliniek Farmarts, dat recent is uitgebreid tot veterinair centrum voor pluimvee en gezelschapsdieren, met veel moderne faciliteiten. Een jong team van dierenartsen en specialisten laat graag leerlingen kennismaken van hun vak door middel van stages of inkijkdagen.

Pieter van Bokhoven (1958), Commissaris van Politie Oost Brabant. Veel ervaring als politie-leidinggevende en stafadviseur met allerlei veiligheid- en openbare ordevraagstukken en criminaliteitsbestrijding. Hij was lang commandant in het PSV-stadion bij politie-inzet. Hij verzorgt graag gastcolleges of een inkijkstage.

 

Jouw expertise inzetten voor anderen
Experts zijn mensen die kennis of informatie hebben die voor jou van belang kan zijn. Als je graag eens binnenkijkt bij een bedrijf, bijvoorbeeld. Of wil weten of een studie of beroep bij je past. Of misschien heb je informatie nodig voor een werkstuk waar je mee bezig bent.

Ook jij kunt een expert zijn. Weet je veel over bijvoorbeeld programmeren, robotica, videoproductie, fotografie, politiek? En wil je die kennis delen? Geef je dan op voor onze ExpertBox.
Al je activiteiten voor anderen verzamel je natuurlijk in je digitale portfolio.

Print