Open avond

Welkom! Volg hier onze online open avond. Hier kun je online een kijkje nemen op onze school via deze pagina.

Hieronder vind je de link naar de digitale rondleiding op het Willibrord Gymnasium. Alec (oud-leerling) legt in de introductie eerst uit hoe het werkt, daarna kan je een kijkje nemen door in de plattegrond op een lokaal te klikken. Wil je de uitleg van Alec nog een keer horen, als je klikt op ‘Aula 2’ dan hoor je de introductie en uitleg nogmaals.

Klik hier voor onze digitale rondleiding

We willen graag weten hoe je de Open Avond hebt ervaren. Wat vond je het leukste filmpje? Heb je iets gemist, wil je meer info of een afspraak? Laat het ons hier weten. Bedankt!

Open avond groep 6/7 op 20 mei 2022

Op vrijdag 20 mei organiseren wij een open avond voor groep 6 en 7. Deze avond zijn de leerlingen van groep 6 en 7 welkom bij ons op school samen met hun ouders. We zullen tijdens deze avond een verkleinde versie van onze gebruikelijke open avond laten zien van 18.00 tot 20.00 uur. Aanmelding vooraf is niet nodig. Hopelijk tot dan!