Informatieavonden

Uw zoon of dochter zit nu in het laatste of voorlaatste schooljaar op de basisschool en gaat nu op zoek naar een nieuwe school. Een spannende tijd.

Op 13 oktober 2022, 1 december 2022 en op 7 februari 2023 organiseren wij informatieavonden. Op deze avonden vertellen wij alles over ons onderwijsconcept, onze activiteiten, leerjaar 1 en het Gymnasium. Ook hebben de leerlingen de mogelijkheid om deze avond kennis te maken met onze Nexus en kunnen ouders vragen stellen aan leerlingen, ouders, coach, onderbouwcoördinator en de rector.

Op 24 januari 2023 organiseren wij een informatieavond waarin we ook meer ingaan op hoogbegaafdheid. Daarnaast komen op deze avond ook de onderwerpen als ons onderwijsconcept, onze activiteiten, leerjaar 1 en het Gymnasium aan de orde.

De informatieavonden starten om 19.30 uur en eindigen rond 21.00 uur. De leerlingen zijn ook meer dan welkom tijdens deze avond.

Heeft u vragen? Mail onze onderbouwcoördinator (m.vanhorik@willibrordgymnasium.nl).