Informatieavonden

Uw zoon of dochter zit nu in het laatste of voorlaatste schooljaar op de basisschool en gaat nu op zoek naar een nieuwe school. Een spannende tijd.

Op 14 oktober, 2 december en op 7 februari hebben wij informatieavonden verzorgd. Op deze avonden vertellen wij alles over ons onderwijsconcept, onze activiteiten, leerjaar 1 en het Gymnasium. Ook hebben de leerlingen de mogelijkheid om deze avond kennis te maken met onze Nexus en kunnen ouders vragen stellen aan leerlingen, ouders, coach, onderbouwcoördinator en de rector.

Op 19 januari hebben wij een informatieavond georganiseerd waarin we ook meer zijn ingegaan op hoogbegaafdheid. Daarnaast kwamen hierin de onderwerpen als ons onderwijsconcept, onze activiteiten, leerjaar 1 en het Gymnasium ook aan de orde.

Volgend schooljaar organiseren wij weer nieuwe informatieavonden. De data hiervoor volgen zo snel mogelijk.

Heeft u vragen? Mail onze onderbouwcoördinator (m.vanhorik@willibrordgymnasium.nl).