Informatieavonden

Uw zoon of dochter zit nu in het laatste of voorlaatste schooljaar op de basisschool en gaat nu op zoek naar een nieuwe school. Een spannende tijd.

Op 14 oktober, 2 december en op 7 februari organiseren wij informatieavonden. Op deze avonden vertellen wij alles over ons onderwijsconcept, onze activiteiten, leerjaar 1 en het Gymnasium. Ook hebben de leerlingen de mogelijkheid om deze avond kennis te maken met onze Nexus en kunnen ouders vragen stellen aan leerlingen, ouders, coach, onderbouwcoördinator en de rector.

Op 19 januari organiseren wij een informatieavond waarin we ook meer zullen ingaan op hoogbegaafdheid. Daarnaast komen de onderwerpen als ons onderwijsconcept, onze activiteiten, leerjaar 1 en het Gymnasium ook aan de orde.

De avonden beginnen om 19.30 uur en zijn rond 21.00 uur afgelopen.

U bent van harte welkom.

Heeft u vragen? Mail onze onderbouwcoördinator (m.vanhorik@willibrordgymnasium.nl).

In verband met de huidige coronamaatregelen bieden wij de informatieavond van 2 december digitaal en fysiek aan. Wilt u hieronder aangeven hoe u de informatieavond graag wilt volgen?

Inschrijven Informatieavond groep 7/8

• Op dit e-mailadres ontvang de leerling een bevestiging van de inschrijving. Als de leerling geen e-mailadres hebt, kun je dit veld leeg laten.
  • Op dit e-mailadres ontvangen de ouder(s)/verzorger(s) de bevestiging van de inschrijving en bij digitale deelname het linkje om de avond bij te wonen. In verband met de registratie rondom mogelijk aanvullend onderzoek naar Covid-19 gebruiken wij ook dit e-mailadres.
  • We gebruiken dit telefoonnummer alleen voor dringende zaken.
  • We gebruiken uw adres om informatie op te sturen die we (ook) uitdelen op de informatieavond
  • De informatieavond op 2 december is digitaal en fysiek te volgen. Geef hieronder aan op welke manier u de informatieavond wilt volgen.

Wij informeren u een paar dagen voor de informatieavond over de wijze waarop de avond gevolgd kan worden als u gekozen heeft voor digitaal. Wanneer u kiest voor fysiek kan het zijn dat wij enkele dagen van te voren aankondigen dat er maar één ouder mee mag. Dit zal liggen aan het aantal inschrijvingen.
  • Je ontvangt per e-mail informatie over activiteiten voor basisschoolleerlingen. LET OP: de bevestigingsmail kan in uw map 'ongewenste e-mail' of 'spam' zitten.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.