Aanmelden informatieavond en expeditie Bright New Talent

Aanmelden informatie-avond

Maandag 8 februari is om 19.30 uur een informatieavond voor leerlingen uit groep (7 en) 8 en hun ouder(s)/verzorger(s). Vanwege de aangescherpte Coronamaatregelen is deze (waarschijnlijk) alleen digitaal te volgen. Aanmelden voor beide avonden is noodzakelijk. U krijgt dan te zijner tijd de link toegestuurd, zodat u de avond kan volgen.

Klik hier om u aan te melden voor de informatieavond van 8 februari.

Inschrijven Expeditie Bright New Talent

Op woensdagmiddag 4 november, 2 december en 6 januari zijn de expedities Bright New Talent. De expeditie van 6 januari is uitgesteld naar een nog te bepalen datum. De inschrijving daarvoor blijft gewoon mogelijk. We hebben weer een interessant en uitdagend programma voor leerlingen van groep 7/8.
Klik hier voor meer informatie en aanmelden. Als u zich inschrijft voor de expeditie van 6 januari brengen we u op de hoogte, zodra een nieuwe datum bekend is.